rene-martens-bioresonantie-amsterdam

René Martens, voorheen fysiotherapeut per 1-1-2019 uitgeschreven uit het BIG-register met meer dan 25 jaar praktijkervaring in een praktijk in Amsterdam.

Sinds 2003 gefascineerd geraakt bij het toepassen van van bioresonantietherapie middels Bicom Optima, een therapievorm die wetenschappelijk onderbouwd is.

Steeds meer mensen vertonen een vorm van allergie of andere klachten betreffende het lichamelijk functioneren van ons lichaam, te denken aan algehele vermoeidheidsklachten, hormoonproblematiek, klachten aan het spijsverteringsorgaan etc.

De huidige medische geneeskunde is in staat om deze diagnoses te stellen, maar kan helaas geen voldoende genezingskans geven. Bioresonantie-Bicomtherapie geeft deze mogelijkheden wel. De behandeling is pijnloos en daardoor ook geschikt voor baby’s en kinderen.
U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Iedere behandeling ontvangt u een officiële nota, die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. De aanvullende polis vermeldt of u wel of niet in aanmerking komt voor vergoeding. Het bedrag van de nota wordt niet in mindering gebracht van uw eigen risico.
Wij zijn aangesloten bij: BATC  Beroepen Associatie Therapeut & Consument.

Voor meer informatie en/of vragen kunt met ons telefonisch contact op nemen (06-10075014) of
mailen via info@bioresonantie-amsterdam.nl